sâmbătă, martie 07, 2009

Academia dezminte

Academia dezminte categoric zvonurile cu privire la esuarea experimentului. Sunt simple zvonuri. Exista, e adevarat, o probabilitate de 78,84% ca experimentul sa inceapa cu o intarziere de 1,4 secunde. Dar tehnicienii se ocupa deja de inlaturarea acestei intarzieri. Si oricum, o intarziere de 1,4 secunde nu este sub nici o forma de natura sa impieteze asupra experimentului.... se pare ca da, dusmanul pandeste. Fiti vigilenti!

Experimentul esueaza?!!!

Din surse apropiate academiei am aflat ca experimentul este pe cale de a esua! Dar nu am, inca, nici o confirmare oficiala din partea vreunui membru.

PREGĂTIREA EXPERIMENTULUI...


Veti spune, desigur, ca e o simpla oala de bucatarie... Va asigur ca nu poate fi nimic mai falş. Si oricum, si acest obiect va avea o influenta doar tangentiala intr-una din cele mai spectaculoase si uluitoare transformari... Comparabila, poate, dar in sens contrar, cu Big-Bang-ul.

Proces verbal

Al unei sedinte deosebit de fructuoase...

In special pentru unul dintre membri, dar, normal, nu dam nume.... ca are doi copii, si sa nu-i cream probleme....
Primul am ajuns eu, si imediat m-am speriat de vid. Apoi a venit zona Micalacacentru, si s-au speriat si ei . In cele din urma, a aparut, ca de obicei intarziind foarte mult si dand vina unul pe altul si zona Vlaicu. Dar acest lucru n-a constituit, se pare un impediment, pentru ca s-au ingrozit de vid foarte des, recuperand situatia, ba chiar depasindu-ne. Ultimul a aparut Doctortinte, ocazie cu care s-au pus in discutie ultimele 4 absente ale lui Dori. Care a cam dat-o la intors.
Dupa care ne-am mai speriat odata, Doctortinte ne-a exemplificat ce telefon bun are navigand pe blogul Academiei.
La final, au mai fost doritori sa se sperie, dar s-a inchis.

EXPERIMENTUL ALFA

Va reuşi Academia Miloaga acolo unde a eşuat LHC Geneva?

Aducem la cunoştiinţa publicului interesat că Academia Miloaga este în cursul pregătirii unui experiment de talie mondială. Deocamdată dintr-o sursă demnă de încredere am putut afla că punctul de plecare al experimentulu este un faimos viral video pe care îl puteţi urmări mai jos.



Singurul lucru cert, deocamdată, este denumirea: "Experimentul ALFA". Se pare că există o legătură intrinsecă între titulatură şi reşedinţa preşedintelui Academiei dar aceasta n-a putut fi confirmată.

Vă ţinem la curent cu desfăşurarea evenimentelor.
.

joi, martie 05, 2009

Colţul Tânărului Academician

Pentru cei mai tineri dintre noi care n-au prins bătălia de la Tapae, un link cel puţin util: iată ce înseamnă deviza Academiei Miloaga, "Horror Vacui", în cea mai pură latină.

Citeşte aici şi dă-l deoparte!

Pe această cale profit şi anunţ că s-a trecut la salutul de vară; scurt, lejer, cu un aer cosmopolit pentru orice ocazii: HORRVAC!

.

Ţinuta Academică

Într-adevăr. Putem fi acuzaţi că corespondenţele ni le scriem în şlapi între două ture pe Monza, că la şedinţe se mai întâmplă să alegem cârciu... instituţii mai puţin academice, cu adaosuri comerciale mici, dar poate tocmai de-aia! Hai să păstrăm nivelul discuţiilor, duşmanii atât aşteaptă.

Poate nu aş fi intervenit dar cum interpretaţi, în miezul unei discuţii (relativ) serioase, comentariul următor:

"stupi spunea...

va reamintesc ca daca vreti pastrama, vineri aduceti banii, la sedinta."

Nu dau nume dar vă rog ca cel în cauză să nu se mai repete.

miercuri, martie 04, 2009

Am învins Reacţiunea!


Iată, fraţilor, un nou moment istoric. Acum câteva minute am primit de la un anonim următoarea sesizare: Academia a apărut pe GOOGLE! Primul hit al Academiei!

Trăiascăăăăăă! La mai mare!

Ce mileniu!!!

Deci secolul, aş zice chiar mileniul nostru e ceva de speriat. Cine s-ar fi gândit la aşa ceva, pe vremea când stăteam la coadă la terasa Parc, asta DACĂ cumva aveau la sticlă? Şi când singurele cutii de bere pentru noi erau cele pe care le colecţionam (goale) pe dulap, lângă Rexona?

Iată despre ce e vorba. În imaginea de alături se află cea mai invenţie mare, poate, de la roată încoace. Cutia de bere care în 4 minute se răceşte singură până la temperatura optimă, recte vreo 3 grade C.

Amănunte, acilea.
.

luni, martie 02, 2009

Unde mergem vinerea

Pai sa punem aici propunerile.

duminică, martie 01, 2009

Acesta este un moment istoric. Academia Miloaga este pe internet, de acum isi va imprastia samanta de intelepciune pe toate meridianele! Vivat Academia!

Horror Vacui!