vineri, aprilie 03, 2009

Filmul complet al experimentului...

...in asteptarea acestuia, pentru corecta intelegere a lui, (in special pentru ne-academicieni) va pun la dispozitie un link, pentru a va familiariza cu notiunile cu care noi vom lucra in dezbaterea experimentului. Este o teorie destul de veche, amendata intre timp de teoriile dr. Hawking, dar bazele sunt acolo..

Protokol de sedinta

Seedinta a avut loc la sediul oficial al Academiei (noua adresa, nu cea de la gara - aceasta ramane deocamdata locatie alternativa in caz de nunti, botezuri alea alea la sediul principal). Au participat domnii stupi, dori, gherghar, mpopescu si subsemnatul. S-au dezbatut Gmail, avantaje si dezavantaje, precum si reticenta la nou a subsemnatului, care este. Motivul e ca viata mea are deja prea multe parole. S-au degustat, in ordinea cantitatii: Becks, Silva, Silva neagra, Becks cu lamaie (1 buc., nu dam numele vinovatului pentru a-l proteja). S-a incercat respectarea orei oficiale de inchidere a sedintei. fara succes.

Subsemnatul, care sunt.

marți, martie 31, 2009

In dulcele stil clasic

Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi,

si ti-as saruta talpa piciorului,

nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,

de teama sa nu-mi strivesti sarutul?

duminică, martie 29, 2009

Concurs de perspicacitate


Aveti in imagine patru bucati de pastrama, initial candidate pentru a fi subiectul experimentului nostru. Evident, numai una s-a calificat... cea pe care o vedeti in serialul de imagini... care?
Va invit sa folositi butoanele alaturate pentru a raspunde. Institui pe aceasta cale si un premiu (surpriza) celui sau celor care vor da rezultatele corecte.

p.s. Celelalte bucati au fost distribuite membrilor academiei, care conduc, la ora asta, experimente personale redundante. Pentru ca rezultatul final sa poata fi verificat din cat mai multe surse...

Va mai amintiti...


Celebra teorie a dr. Hawking, conform careia viteza de trecere a sistemelor ordonate la haos se face printr-un numar fix. Si identic. Daca nu ma inseala memoria, 6 si ceva.
Academia Miloaga este pe cale sa contrazica aceasta teorie. Sau, mai degraba acel numar. Se pare ca viteza prin care subiectul nostru trece spre haos este mult mai mare.... si tot mai mare...