vineri, aprilie 24, 2009

Pentru uz intern...

Din cauza tulburarii scenei politice actuale, (auzi dom'le, un print catindeaza la presedintie, si crede in republicanism, in timp ce un liberal se declara monarhist, dar catindeaza, deasemeni, la functia de presedinte, un premier face, by the book, exact ceea ce scrie la "asa nu"...da' cu incapatinare), Academia Miloaga, profund bulversata, riposteaza prin suspendarea sedintei ordinare de vineri.
Credem ca e momentul sa dam un semnal public clasei noastre politice, e momentul,cred, ca liderii nostri poliptici sa aplice, ca o ultima varianta, deviza noastra... "Horror Vacui"
De preferat cu ceva peste 50 de grade.
Sistematic, si de cat mai multe ori... ar fi binevenite, dar optionale, totusi, si niscaiva socuri electrice pă creier...
Trezirea din vacuumureala!

marți, aprilie 21, 2009

Protokol de sedinta al sedintei extraordinare in plen (partial), sesiunea din 17.04.2009.

In urma deciziei umane (aa, pardon, unanime) s-a convocat sedinta comemorativa in plen (partial) la locatia "Club Frontiera", ora 21.30. Tin sa remarc pe acesta cale punctualitatea deosebita de care au dat dovada Membrii Academicieni cu ocazia acestui moment solemn, ora de intalnire a fost respectata la minut.
Au participat domnul Stupi, Presedinte, domnii membri Mpopescu si Ghergar si domnul Sekretar general, adica subsemnatul. S-a consumat bere conform planului saptamanal stabilit. S-a ascultat muzica. Foarte buna muzica. Nu mi-as fi inchipuit ca avem chitaristi si bateriste atat de buni in Arad. S-a dezbatut moderat (nu acesta era scopul adunarii) si s-a ascultat mult. Muzica, in diversele ei genuri ale rockului, a corespuns elevatelor gusturi ale domnilor academicieni.
Sedinta s-a prelungit peste ora stabilita a inchiderii festive. Pentru a onora in mod deosebit acest evniment, Academia a decis in unanimitate sa delege un reprezentant plenipotentiar in persoana domnului presedinte, pe toata durata desfasurarii evenimentului.

In calitate de Sekretar general, decretez:

1.Decret nr.1: urmatoarele protokoale vor fi asigurate prin rotatie de membrii prezenti, nominalizarea fiind facuta in timpul respectivei sesiuni prin persoana domnului presedinte. In cazul nerespectarii acestui decret, persoana vinovata va trebui sa plateasca primul rand membrului care l-a inlocuit. Acest decret devine valabil imediat dupa contrasemnarea de catre Onor. Domn Presedinte, caruia ii cer cu deosebit respect pe aceasta cale suportul.


2.Decret nr.2: Aceste adunari festive si extraordinare se vor tine in mod regulat, la propunerea si prin acordul in majoritate simpla a domnilor academicieni.

Dat astazi, 21.04.2009, Arad, judetul Arad.
Semnatura: Subsemnatul