miercuri, 11 noi. 2009, Casa Conspirativa. Din motive de securitate, ora va va fi comunicata personal. Se discuta Proiectul R. Prezenta membrilor obligatorie. Fara presa.
prezident
miercuri, noiembrie 11, 2009
duminică, noiembrie 08, 2009
P.V. reloaded
Participanti:
-corespondenti zona Vlaicu (Adi, Marius)
-corespondent zona Alfa (prezident)
-corespondent zona Popescu (Popescu)
-corespondent Slovacia - Irlanda (Triscasu)
-corespondent capitala (Titus)
-corespondent corespondent (Clutzi)
-corespondent lipsa (Buniov)
S-au discutat cele 2 proiecte importante puse la punct de Academia Miloaga in ultimul timp. In lumina succesului recunoscut al experimentului alfa, din motive de securitate, ultimele sedinte au fost tinute cu usile inchise, procesele verbale fiind considerate de nivel "strict secret". Acum, proiectele fiind intr-o faza avansata, putem dezvalui publicului continutul acestora:
1. Proiectul S.K.
-dezvoltarea intr-un mediu aerob a culturilor bacteriene generatoare ale acidului lactic natural, intr-o solutie salina 1000/100,cu cimbru si gutuie, pe varza;
2. Proiectul R (Revetis)
-verificarea diferitelor combinatii si amestecuri, la temperaturi diferite, si influenta fumului asupra lor. Pe pork.
-corespondenti zona Vlaicu (Adi, Marius)
-corespondent zona Alfa (prezident)
-corespondent zona Popescu (Popescu)
-corespondent Slovacia - Irlanda (Triscasu)
-corespondent capitala (Titus)
-corespondent corespondent (Clutzi)
-corespondent lipsa (Buniov)
S-au discutat cele 2 proiecte importante puse la punct de Academia Miloaga in ultimul timp. In lumina succesului recunoscut al experimentului alfa, din motive de securitate, ultimele sedinte au fost tinute cu usile inchise, procesele verbale fiind considerate de nivel "strict secret". Acum, proiectele fiind intr-o faza avansata, putem dezvalui publicului continutul acestora:
1. Proiectul S.K.
-dezvoltarea intr-un mediu aerob a culturilor bacteriene generatoare ale acidului lactic natural, intr-o solutie salina 1000/100,cu cimbru si gutuie, pe varza;
2. Proiectul R (Revetis)
-verificarea diferitelor combinatii si amestecuri, la temperaturi diferite, si influenta fumului asupra lor. Pe pork.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)