marți, martie 10, 2009

Un fenomen bizar...

..., foarte bizar. Vă rog să citiţi că se merită:

http://en.wikipedia.org/wiki/Buckethead
.

Aducem...

... la cunoştiinţa publicului că încă n-au apărut răspunsuri corecte la concursul nostru "Tempus fuge... ". Cutia de Cavit ediţie limitată devine tot mai limitată. Vă rugăm luaţi măsurile ce se impun.

ASPIRA-ŢII

Căci ce e omul, până la urmă? Un tub digestif? Nu. Insist, nu! Omul are aspiraţii spre mai mult, mai repede, mai bine. (Şi mai plin, fireşte.) Iată de ce ne simţim îndreptăţiţi să arătăm colegilor şi simpatrioţilor noştri, acum la început de drum, unde suntem şi unde ar trebui să ajungem.



Ceea ce ne propunem e ca la căutarea cu termenul "Academie" instituţia noastră dragă să fie pe locuri cât mai fruntaşe, în viitorul cât mai apropiat. Şi, de ce nu, într-o bună zi când cineva va spune cu tandreţe "Academia" să se subînţeleagă că e vorba de a noastră. Noa, că mi-or dat şi lacrimile.
.

luni, martie 09, 2009

Experimentul se desfasoara conform planului

Ca sa dezmint, in continuare, unele zvonuri, tin sa confirm ca experimentul se desfasoara conform planului. Ba mai mult, s-a trecut la faza a doua a experimentului. Sau altfel spus, faza a doua este deja in derulare. Incepand de acum, el nu mai poate fi oprit. Decurge implacabil, mai implacabil chiar decat timpul. Pentru ca noi am demonstrat clar in cadrul Academiei ca timpul nu este nici pe departe o constanta. Uneori are mari lipsuri. In popor se spune, de exemplu, "i s-a rupt filmu'". Ori noi stim, din calcule, ca sunt doar niste perturbari temporare in continuum-ul spatiu-timp. Cauzate de prezenta in exces a celei de-a doua forme de agregare a materiei.

prezident Academie.

TEMPUS FUGE DE NEREPARAT!

Test IQ: cine omoară pe Siret în această poză?



Concurentul plasat pe ultimul loc, cu cele mai puţine răspunsuri corecte, va primi din partea Academiei Miloaga o cutie de Cavit 9, serie limitată (mai sunt 3 tablete), lot 1974.
..

duminică, martie 08, 2009

Descoperire

În urma unor investigaţii laborioase Academia Miloaga anunţă că a reuşit să indentifice (sic) o piesă epocală. Only pour le conesauri!

Apasă aici (cu mausul).
.