sâmbătă, iunie 20, 2009

Cata risipa! click aici...

Confirmat de mai multi astronomi, un nor gigantic de alcool, masurand peste 400 miliarde kilometri!!! Din studiile noastre nu ne-am putut da seama despre ce fel de alcool este vorba... eu, personal, dar fara a angaja Academia, presupun ca e rom vechi de 14 ani! Caz in care s-ar pune de acord pana si domnii Geoana cu Basescu. Negresit trebuie sa trimitem un cosmonaut roman! Si sunt convins chiar ca am avea in vajnicul nostru presedinte un voluntar. Poate doar Curtea de Conturi a lui Vacaroiu s-ar opune! Moftangiu, ca nu-i vutca!

post scriptum
Ieri beam o bere. Pe o terasa, la soare. Vremea, buna... nici prea cald, da nici frig... germana, da nu-i dam numele. Chelnerul era ambitios, ca a venit repede.
Salcie altfel, cu un gust ciudat... si nu-mi puteam explica de ce. Pai bere germana, care nu face nici un compromis calitatii, a se vedea reclama.
Imperfectiuni in procesul de productie sau eventuale impuritati fiind excluse, (bere germana, doara), au mai ramas doua posibilitati...
... materie neagra nu era, ca m-am uitat... care sa interactioneze...
... sau, iarasi le-am luat-o inainte celor de la Geneva... o fi fost bossonu' Higgs? Am observat io ceva vascos p-acolo.. ma, sa stii ... astia nu stiu unde sa caute...